Jo Assesore Xàtiva

Jo Assessore Xàtiva

Des del les distintes regidories que compossem l'actual equip de govern municipal, volem fer de la Participació Ciutadana, un dels eixos fonamentals del nostre treball.

Ja des del primer dia ens varem adonar que hi ha un important impuls i força a la ciutadania, que era necessari aprofitar, donat que hem estat rebent moltes iniciatives per part de la gent, on cadascú, des dels seus coneiximents, professions i activitats en estan fer aplegar propostes per a poder millorar la gestió i la prestació de serveis per part de l'Ajuntament.

Per això hem cregut nececessari, canalitzar totes eixes inicitaives ciutadanes, a través d'una aplicació, a la web municipal (xativa.es), on la gent podrá molt facilment, deixar les seues dades, i presentar-nos els seus projectes, per àrees temàtiques.
Hi ha gent, que des dels seus propis coneiximents, esta disposada a assessorar a l'Ajuntament de forma desintaresada, buscant només la satifacció d'haver col·laborart amb la millora d la seua ciutat.

No es una "bùstia de suggerencies", es tracta de que la ciutadania s'implique i participe amb els seus projectes de forma que li siga mes satisfactoria, i on l'ajuntament de Xàtiva, possaría els instruments per a dur-los endavant.

Regidor de Participació Ciutadana | Miquel Alcocel Maset

Contacte / Contacto