Xàtiva

ELS TIQUETS DEL SOPAR DE CAP D'ANY DELS JUBILATS ES REPARTIRAN DEL 21 AL 23 DE DESEMBRE

ELS TIQUETS DEL SOPAR DE CAP D'ANY DELS JUBILATS ES REPARTIRAN DEL 21 AL 23 DE DESEMBRE

La regidoria de Benestar Social ha informat sobre el termini establert per recollir els tiquets per al sopar de Cap d'Any per a jubilats i pensionistes que tradicionalment se celebra al pavelló Francisco Ballester. Els tiquets es repartiran els propers dies 21, 22 i 23 de desembre, de 10 a 14h, a la Casa de Cultura.

La regidoria de Benestar Social, dintre de la seua programació per a majors, ofereix 800 places per a aquest sopar. Només s'entregarà un màxim de dos tiquets per persona. Les entrades són gratuïtes i està prohibida la seua venda.

El sopar del 31 de desembre se celebrarà a les 20'30 h. L'Ajuntament habilitarà transport gratuït per desplaçar-se fins el pavelló. Els autobusos començaran a eixir a partir de les 19'30h des del Centre de Recepció de Visitants (junt a la Font del Lleó).

El sopar és d'ús exclusiu per a veïns i residents de Xàtiva, podent-se comprovar aquesta circumstància per part de l'organització, mitjançant el DNI del requerit.

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha informat que “aquest any, anem a habilitar 6 places del sopar de Cap d'Any per a que puguen assistir persones que estan dintre del programa “No estigues sol en Nadal”.

Enlace(s) adjunto(s)

http://www.xativa.es/va