Xàtiva

ELS MUSICALS PROTAGONISTES AL CONCERT DEL CONSERVATORI

Ajuntament de Xàtiva

Hui s’ha presentat el Concert de Nadal del Conservatori Lluís Milà. El regidor de l’àrea, Joanjo Garcia Terol (Compromís), i la directora del centre, Carmen Badia, han explicat en roda de premsa el repertori i el disseny d’aquest concert solidari a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer que tindrà lloc el pròxim divendres a les 20:00 hores al Gran Teatre de Xàtiva.

Enguany el concert de Nadal es submergeix en el gènere del teatre i el cinema musical. “Es tracta d’una proposta que pretén arribar al gran públic. A més, crec que les peces escollides són molt adequades per iniciar els més menuts en la música”, ha dit Joanjo Garcia.

El repertori escollit comença i acaba amb els clàssics dels concerts nadalencs, “El vals de l’Emperador” i “La Marxa Radetzky” ambdós de d’Strauss, però integra grans clàssics dels musicals. Els alumnes del conservatori interpretaran peces de ‘West Side Story’, ‘Els Miserables’ el ‘Fantasma de l’Òpera’ o ‘New York, New York’.

“Algunes d’estes peces -ha dit Carmen Badia, directora del conservatori- són complicades i els alumnes tenen un repte afegit. Ells normalment no treballen de manera conjunta com a una banda sinó per especialitats. Per tant, el treball per arribar al dia del concert és molt exigent. Hem d’agrair tot el seu esforç i també el dels professors que es bolquen en este concert perquè sense ells no seria possible fer-lo”.

El concert també comptarà amb la participació, d’una banda, dels cantants i actors xativins Anna i Neus Alborch, Ramon Ródenas i el tenor Jordi Sánchez. I de l’altra del Cos de ball Innovatori de Moviment Alícia Herrero. “Estic segur que la proposta no deixarà ningú indiferent perquè va més enllà d’un concert. Hi ha dansa, veu i més sorpreses. Crec que des el conservatori s’ha fet una gran tasca i els vull agrair el seu esforç”, ha destacat Garcia Terol.

Les entrades es poden comprar a la Casa de la Joventut. Els 5 euros de l’entrada es destinaran integrament a la AECC.

Enlace(s) adjunto(s)

http://www.xativa.es/va